Goedkope vakantie in Flevoland bij Corendon


Avontuur, natuur, historie & shopping: vakantie Flevoland

Ben je op zoek naar een unieke plek in Nederland? Overweeg dan eens een vakantie in Flevoland. Misschien niet de eerste bestemming die in je opkomt, maar deze veelzijdige provincie heeft je zoveel te bieden dat je je hier geen moment verveelt. Of je nu alleen gaat, romantisch samen, gezellig met het gezin of je vriendengroep. Laat je verrassen door een fijn verblijf met talloze avontuurlijke uitstapjes, ontspanning in de vele bijzondere natuurgebieden, bij goed weer volop mogelijkheden om leuke strandjes op te zoeken én fijne shopmogelijkheden. Je vindt er zelfs een heuse UNESCO Werelderfgoedlocatie; Museum Schokland; één van de plekken in Nederland die je echt gezien moet hebben. Flevoland biedt eigenlijk voor ieder wat wils en ligt zo centraal dat je ook gemakkelijk natuurgebieden en charmante stadjes net over de provinciegrenzen bezoekt. Zie jij dit wel zitten? Ga dan met Corendon op vakantie naar Flevoland.

Goedkope vakantie Flevoland

Flevoland is de bestemming bij uitstek om een verblijf in een comfortabel vakantiepark te combineren met de leukste uitstapjes op eigen bodem. Lekker vertrouwd, goedkoop én super verrassend. Waarom goedkoop? De reis er naartoe is al voordelig en veel uitstapjes hoeven ook niet duur te zijn. Zo leuk dat je nu misschien wel geld overhoudt om eens lekker uit eten te gaan; in het vakantiepark waar je verblijft of in één van de vele charmante restaurantjes bijvoorbeeld in Urk of Harderwijk. Ook net over de provinciegrens in het historische Elburg strijk je gemakkelijk neer op één van de vele terrasjes. Lekker snuffelen in boetiekjes in de oude straatjes in de vesting en slenteren door het haventje mag niet ontbreken tijdens je bezoek.

Bestemmingsinformatie

Bezienswaardigheden en activiteiten Flevoland

Ben je klaar om op pad te gaan? Kies dan uit de vele bezienswaardigheden en activiteiten die Flevoland je te bieden heeft. Wat je voorkeuren ook zijn, er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Zoek je het liefst de natuur op? Ga dan eens net na zonsopgang wandelen of fietsen in Natuurpark Lelystad. Je hebt dan de grootste kans om diverse dieren tegen te komen. Edelherten, wilde zwijnen, otters, elanden, ooievaars en zelfs przewalskipaarden. Voor kinderen is er zelfs een speurtocht, rugzakroute en speeltuin. Ook het ruige moerasgebied De Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad is het leefgebied van een groot aantal wilde dieren. Voor je het weet sta je oog in oog met een kudde konikpaarden of edelherten. Voor meer natuur bezoek je ook gemakkelijk de Veluwe én het Veluwemeer. En wat denk je van de vele strandjes aan het Veluwemeer en IJmeer; op warmere dagen ideaal om wat Hollandse zonnestralen mee te pikken en verkoeling in het water te zoeken. Voor kids is een vakantie in Flevoland één groot feest. Stap in één van de supergave achtbanen in Walibi Holland in Biddinghuizen, spot dolfijnen en andere zeedieren in het Dolfinarium in Harderwijk, ga aan boord op VOC-schip de Batavia in Lelystad, leer apenstreken bij Stichting Aap in Almere, lach om de grappigste schilderijen van Marius van Dokkum in het gelijknamige museum in Harderwijk of voel je voor een dag een echte piloot of stewardess in Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad. Ook zonder kinderen is er van alles te zien en doen. Lekker goedkope merkkleding shoppen in fashion outlet Bataviastad of slenteren langs de vuurtoren, het vissersmonument en kerkje aan de zee in Urk bijvoorbeeld. Is dit iets voor jou?

Vakantieparken in Flevoland

Bij Corendon heb je naast de keuze uit een divers aanbod aan hotels en/of appartementen in het buitenland nu ook de mogelijkheid te verblijven in vakantieparken in Nederland. Deze vakantieparken zijn met grote zorg geselecteerd om je vakantie in Flevoland zo comfortabel mogelijk te maken. Bij de selectie wordt onder andere gelet op de ligging ten opzichte van natuurgebieden, bezienswaardigheden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

Avontuur, natuur, historie en winkelen: vakantie in Flevoland

Ben je op zoek naar een unieke plek in Nederland? Overweeg dan eens een vakantie in Flevoland. Deze veelzijdige provincie heeft zoveel te bieden dat je je hier geen moment verveelt. Of je nu alleen gaat, met je partner, gezin of vriendengroep. Laat je verrassen door avontuurlijke uitstapjes, ontspanning in natuurgebieden, strandjes en winkelmogelijkheden. Bezoek ook de UNESCO Werelderfgoedlocatie Museum Schokland. Flevoland biedt voor ieder wat wils en ligt centraal, waardoor je gemakkelijk natuurgebieden en stadjes net buiten de provincie kunt bezoeken. Ga met Corendon op vakantie naar Flevoland.

Goedkope vakantie in Flevoland

Flevoland is de ideale bestemming om een verblijf in een comfortabel vakantiepark te combineren met leuke uitstapjes. Het is vertrouwd, goedkoop en verrassend. De reis er naartoe is voordelig en veel activiteiten hoeven niet duur te zijn. Zo houd je misschien geld over om lekker uit eten te gaan in het vakantiepark of in een van de charmante restaurantjes in Urk, Harderwijk of Elburg. Ook kun je lekker winkelen in boetiekjes en genieten op terrasjes. Ontdek Flevoland met Corendon.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Flevoland

Flevoland heeft veel bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. Of je nu van natuur houdt, graag dieren wilt zien of met kinderen op vakantie bent, er is voor ieder wat wils. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht in Natuurpark Lelystad en spot diverse dieren. Bezoek ook het moerasgebied De Oostvaardersplassen, de Veluwe en het Veluwemeer. Voor kinderen is er genoeg te doen, zoals Walibi Holland, het Dolfinarium, VOC-schip de Batavia, Stichting Aap, het Marius van Dokkum museum en Luchtvaartmuseum Aviodrome. Ook zonder kinderen kun je genieten, bijvoorbeeld door te winkelen in Bataviastad of te wandelen in Urk. Ontdek Flevoland en geniet van alle activiteiten.

Vakantieparken in Flevoland

Bij Corendon kun je nu ook verblijven in vakantieparken in Nederland, waaronder Flevoland. Deze parken zijn zorgvuldig geselecteerd om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Er wordt gelet op de ligging ten opzichte van natuurgebieden, bezienswaardigheden, eetgelegenheden en stadscentra. Kies voor een vakantiepark in Flevoland en geniet van een comfortabel verblijf.

Bron: corendon.nl