Goedkope vakantieparken in Nederland voor 2023


Vakantie Nederland: Verrassend veelzijdig en uniek

Je hoeft niet altijd voor een verre vakantie te kiezen, terwijl ons eigen land ook zoveel te bieden heeft. Want kies je voor een vakantie in Nederland, dan zul je je verbazen over plekken waarvan jij het bestaan niet wist. Laat je eens verrassen door het Limburgse heuvellandschap, de typisch Noord-Brabantse gezelligheid, de charmante Hanzesteden in Overijssel, de unieke natuurparken in Flevoland, de vele winkelmogelijkheden in de Zuid-Hollandse grote steden, de vele molens, Zaanse huisjes en stranden in Noord-Holland én de vele attractie- en dierenparken in Gelderland. En wat denk je van onze eigen hoofdstad Amsterdam? Misschien ben je er al vele malen geweest, maar ga er eens op stedentrip. Gegarandeerd dat je veel nieuwe plekjes ontdekt. Natuurlijk in combinatie met een verblijf waarbij het je aan niets ontbreekt. Daarom kies je voor een vakantie in Nederland met Corendon.

Goedkope vakantie Nederland

Lekker weg in eigen land heeft zo z’n voordelen. Natuurlijk heeft ons land veel te bieden aan attracties en must sees, maar ook de korte reis geeft je de nodige ontspanning én is daarnaast ook goed voor de portemonnee. Kies je voor een goedkope vakantie in Nederland met Corendon? Dan ben je voordelig uit, maar hoef je niet in te leveren op kwaliteit. Wij willen dat je vakantie net zo comfortabel en luxe is als wanneer je voor een vakantie in het buitenland kiest. Ervaar het zelf!

Bestemmingsinformatie

Bezienswaardigheden en activiteiten in Nederland

Er is zoveel te zien en zoveel te doen wanneer je op vakantie gaat in eigen land. Elke provincie heeft z’n eigen charmes en verrassingen en dat op maximaal enkele uren rijden. Je komt ongetwijfeld plekken tegen waar jij het bestaan niet van wist. Denk eens aan Museum Schokland in Flevoland dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat of het charmante Hanzestadje Elburg met haar middeleeuwse vesting. Natuurlijk mag je de bekendere plekken niet overslaan; ze zijn niet voor niets zo populair. Denk eens aan lekker fietsen of wandelen door de Zuid-Hollandse en Brabantse Biesbosch of ga shoppen in Maastricht; de hoofdstad van Limburg. De stranden aan de Noord-Hollandse zee- en IJsselmeerkust mag je natuurlijk ook niet overslaan. In het oosten van het land vind je volop natuurgebieden, vaak beschermd, met heidelandschappen, bossen, zandverstuivingen en wild. Een lust voor het oog en zeer geschikt om even helemaal tot rust te komen. Voor kinderen telt ons land talloze kinderattracties. Van supergave attractieparken tot dierentuinen en van speurtochten in natuurgebieden tot de gaafste zwembaden en speeltuinen. Een vakantie in Nederland biedt voor ieder wat wils, het maakt niet uit met wie je gaat. Ga jij je volgende vakantie doorbrengen in eigen land? Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat in Nederland zodat je precies weet wanneer je lekker naar buiten kunt en wanneer je beter voor binnenactiviteiten kunt kiezen.

Vakantieparken & Stedentrips in Nederland

Bij Corendon heb je naast de keuze uit een divers aanbod aan hotels en/of appartementen in het buitenland ook de mogelijkheid te verblijven in luxe vakantieparken in Nederland. Deze vakantieparken zijn met grote zorg geselecteerd om je vakantie in Nederland zo comfortabel mogelijk te maken. Bij de selectie wordt onder andere gelet op de ligging ten opzichte van natuurgebieden, bezienswaardigheden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra. Daarnaast kies je bij Corendon gemakkelijk voor een comfortabele en goedkope citytrip in Nederland.

Vakantie in Nederland: verrassend veelzijdig en uniek. Ons eigen land heeft zoveel te bieden. Ontdek het Limburgse heuvellandschap, de gezelligheid van Noord-Brabant, de charmante Hanzesteden in Overijssel, de natuurparken in Flevoland, de winkelmogelijkheden in Zuid-Holland, de molens en stranden in Noord-Holland, en de attractie- en dierenparken in Gelderland. En vergeet Amsterdam niet! Kies voor een vakantie in Nederland met Corendon.

Bron: corendon.nl