Huur een vakantiehuis in Nederland bij ANWB


Uitwaaien (of zonnebaden) aan de Nederlandse kust

Weer of geen weer, het strand lonkt als je een vakantiehuis in Nederland boekt aan de kust. In het najaar is je vakantiehuis het startpunt voor uitgebreide strandwandelingen die je afsluit met een kop warme chocolademelk met slagroom bij een knapperend haardvuur in een gezellige strandtent. In de zomer dient je vakantiehuis aan de kust als uitvalsbasis voor lange dagen aan het strand, terwijl je af en toe de koelte van de zee opzoekt of geniet van een verfrissend drankje op een terras.

Combineer cultuur en natuur in één vakantie

Lekker buiten in de natuur zijn of juist de drukte van een stad opzoeken? Met een vakantiehuis in Nederland hoef je niet te kiezen tussen deze twee. Neem het Overijsselse Dalfsen. Vanuit je vakantiehuis hier sta je na nog geen uur fietsen op de Grote Markt van Zwolle. Ga je de andere kant op, dan beland je op de Sahara in Ommen, een zandverstuiving, of midden in natuurgebied de Lemelerberg.

Vakantiehuis Nederland: leuk voor het hele gezin

Nederland is een land vol musea, pretparken en dierentuinen waar van alles te beleven is voor jong en oud. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Kaatsheuvel is een bezoek aan de Efteling haast onvermijdelijk en vanuit je vakantiehuis in Drenthe is de roep van de dieren in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen niet te weerstaan. En ben je al in Corpus in Oegstgeest geweest?

Uitwaaien (of zonnebaden) aan de Nederlandse kust

Of het nu mooi weer is of niet, het strand trekt altijd als je een vakantiehuis aan de Nederlandse kust boekt. In de herfst is je vakantiehuis het vertrekpunt voor lange strandwandelingen die je afsluit met een kop warme chocolademelk met slagroom bij een knapperend haardvuur in een gezellige strandtent. In de zomer dient je vakantiehuis aan de kust als uitvalsbasis voor lange dagen op het strand, waarbij je af en toe de verkoeling van de zee opzoekt of geniet van een verfrissend drankje op een terras.

Combineer cultuur en natuur in één vakantie

Wil je graag buiten in de natuur zijn, maar ook de drukte van een stad opzoeken? Met een vakantiehuis in Nederland hoef je niet te kiezen tussen deze twee. Neem bijvoorbeeld het Overijsselse Dalfsen. Vanuit je vakantiehuis sta je na nog geen uur fietsen op de Grote Markt van Zwolle. Ga je de andere kant op, dan kom je terecht op de Sahara in Ommen, een zandverstuiving, of midden in natuurgebied de Lemelerberg.

Vakantiehuis Nederland: leuk voor het hele gezin

Nederland is een land vol musea, pretparken en dierentuinen waar jong en oud van alles kunnen beleven. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Kaatsheuvel is een bezoek aan de Efteling bijna onvermijdelijk en vanuit je vakantiehuis in Drenthe is de roep van de dieren in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen niet te weerstaan. En ben je al eens naar Corpus in Oegstgeest geweest?

Bron: anwb.nl