Ontdek de beste hotelarrangementen in Nederland!


Maak kennis met het bourgondische leven in Limburg

Met een van de hotelarrangementen in Nederland in het zuiden ontdek je het gezellige bourgondische leven van de Limburgers. Reserveer bijvoorbeeld een hotel in de provinciehoofdstad Maastricht en wandel door de sfeervolle binnenstad vol winkels en restaurants. Een aanrader is de imposante Sint-Servaasbasiliek met zijn fraaie beeldengang en prachtig aangelegde binnentuin. Winkelliefhebbers kijken hun ogen uit in het winkelcentrum Entre Deux. Na alle indrukken geniet je van een goed glas wijn op een terras aan het Vrijthof.

Wandelen in de natuur bij de Veluwe

Een van de meest populaire natuurgebieden om een hotelarrangement in Nederland te boeken, is bij het nationale park de Hoge Veluwe. Dit walhalla voor natuurliefhebbers bestaat uit uitgestrekte heidevelden, dichtbegroeide bossen en bijzondere stuwwallen. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen om de Big Five van de Veluwe dichterbij te halen: de ree, het wilde zwijn, de vos, het edelhert en de Schotse hooglander. Breng ook een bezoek aan het natuurgebied Kootwijkerzand. Dit onderdeel van de Veluwe biedt plaats aan immense zandverstuivingen. Het weidse zandgebied heeft dezelfde kenmerken als een woestijn. Zo vinden er ook enorme temperatuurverschillen plaats: van 50 graden in de warme zomer tot -10 op een koude winternacht.

Lange strandwandelingen op de Waddeneilanden

Tijdens een hotelarrangement op de Waddeneilanden krijg je meteen een vakantiegevoel. Het unieke Waddengebied met zijn uitgestrekte stranden, bijzondere flora en fauna en gezellige dorpen staat zelfs op de Unesco-werelderfgoedlijst. Huur een fiets of trek stevige wandelschoenen aan en maak een lange tocht over de stranden en duinen van de eilanden. Onderweg kom je gegarandeerd een zeehond of bijzondere trekvogel tegen.

Ontdek het bourgondische leven in Limburg met een hotelarrangement in het zuiden van Nederland. Reserveer een hotel in Maastricht en verken de sfeervolle binnenstad vol winkels en restaurants. Bezoek de imposante Sint-Servaasbasiliek en geniet van een goed glas wijn op een terras aan het Vrijthof.

Maak een wandeling in de natuur bij de Veluwe, een populair natuurgebied in Nederland. Verken de uitgestrekte heidevelden, dichtbegroeide bossen en bijzondere stuwwallen. Spot de Big Five van de Veluwe, zoals het edelhert en de Schotse hooglander. Bezoek ook het natuurgebied Kootwijkerzand met zijn immense zandverstuivingen.

Geniet van lange strandwandelingen op de Waddeneilanden tijdens een hotelarrangement. Ontdek het unieke Waddengebied met zijn uitgestrekte stranden, bijzondere flora en fauna en gezellige dorpen. Huur een fiets of trek wandelschoenen aan en maak een tocht langs de stranden en duinen. Spot onderweg zeehonden en trekvogels.

Bron: anwb.nl