Vakantie in Nederland: Huur een vakantiebungalow of huisje


Waarom jij een huisje moet huren in Nederland

Wil jij even ontspannen op vakantie in Nederland voor een korte periode van een week, midweek of weekendje? Voor een vakantie hoef je er nooit meer dan 2 of 3 uurtjes voor te rijden! Wil je een vakantiehuis huren in Nederland maar weet je niet waar? Met veel bosrijke provincies, zoals Utrecht, Flevoland en Groningen, maar tegelijkertijd ook de waterrijke landschappen in Friesland en Overijssel, liggen de keuzes voor het oprapen. Kom snel kijken naar welke vakantiebungalow of vakantiehuisje in Nederland jouw voorkeur uitgaat!

Bungalow huren in Nederland dicht bij de natuur

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan zal het jou tijdens een vakantie in Nederland aan niets ontbreken. Wist je namelijk dat wij meer dan 20 nationale parken hebben in Nederland? Bij een groot aantal vakantieparken die wij aanbieden via BungalowSpecials kan jij een vakantiebungalow of vakantiehuis huren in Nederland middenin of nabij een van deze natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld aan Nationaal Park Drentsche Aa in Drenthe, Nationaal Park De Biesbosch in Zuid-Holland of ons eigen Waddengebied. Ideaal als je graag mooie fietstochten maakt, het heerlijk vindt om te wandelen door de natuur of gewoon even wilt ontspannen aan de drukte van de stad. Waar wil jij graag een huisje huren in Nederland? Kies jij voor een vakantiehuisje in Nederland tussen de uitgestrekte bossen en heidevelden op de Veluwe? Of misschien geniet jij wel veel liever van de zuidelijke gastvrijheid in Noord-Brabant of Limburg tijdens jouw vakantie in Nederland. Kortom, je vindt hier veel landelijk gelegen bungalowparken in een bosrijke omgeving, tussen de heuvels of aan een meer of rivier.

Huisje huren in Nederland aan de kust

Ongeacht het seizoen is de Nederlandse kust een populaire vakantiebestemming om een vakantiehuis te huren in Nederland. Wil jij met zijn tweetjes even heerlijk samen uitwaaien aan zee? Of met het gezin kort op vakantie in Nederland naar de kust tijdens de schoolvakantie? Dan zit je met een vakantiehuisje in Nederland aan zee helemaal gebakken. Veel vakantieparken op BungalowSpecials bevinden zich in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Holland. Je kunt hier een vakantiehuis huren in Nederland aan zee, waardoor je snel op het strand bent of het duingebied in kunt. Ga jij op vakantie liever voor een rustoord met niets meer dan ruimte en ongerepte natuur om je heen? Kies er dan voor om een bungalow te huren in Nederland op de Waddeneilanden.

Boek vandaag nog jouw vakantiehuisje in Nederland

Of je nu op vakantie in Nederland wilt om te wandelen door de heuvels, op een vakantiepark wilt verblijven in een fietsgebied zodat je de natuur in kunt, wil uitwaaien aan het strand of om leuke steden te verkennen; wanneer jij besluit een vakantiehuis te huren in Nederland kan het allemaal. Als jij besluit een bungalow te huren in Nederland, vind je hierboven in het ruime aanbod ongetwijfeld een vakantiebungalow of vakantiehuisje in Nederland die aan al jouw wensen voor een vakantie in Nederland voldoet. Bovendien is het aanbod op BungalowSpecials niet alleen veelzijdig, maar ook zeer voordelig. Een huisje huren in Nederland was nog nooit zo leuk! Slaap jij liever in een hotel? Neem dan een een kijkje bij onze zusterorganisatie HotelSpecials voor alle hotels in Nederland en boek bijvoorbeeld een Van der Valk hotel in eigen land.

Wil je even ontspannen op vakantie in Nederland voor een korte periode van een week, midweek of weekendje? Voor een vakantie hoef je er nooit meer dan 2 of 3 uur voor te rijden! Met veel bosrijke provincies en waterrijke landschappen liggen de keuzes voor het oprapen.

Bron: bungalowspecials.nl