Voordelige vakantie Nederland 2023 – dé VakantieDiscounter


Welkom in Nederland

We lijken steeds verder en langer op vakantie te willen en vergeten daarmee af en toe hoeveel moois Nederland te bieden heeft. Boek een vakantie in Nederland en ontdek hoeveel moois we hebben te bieden.

Met een oppervlakte van ruim 41.000 km², verdeeld over 12 enorm van elkaar verschillende provincies, biedt Nederland genoeg voor vakantiegangers die van afwisseling houden. Een aantal ingrediënten die Nederland kent zijn mooie oude steden, bijzondere natuurlandschappen, genoeg UNESCO Werelderfgoed en vergeet niet de vele mooie winkelstraten waar shopaholics hun hart op kunnen halen. En dat allemaal praktisch om de hoek, vergeet een lange reistijd!

Vakantie in Nederland: waar ga je heen?

Nederland mag dan klein lijken, maar als je je gaat oriënteren voor een vakantie in Nederland zul je erachter komen dat er genoeg opties zijn. Stedentrippers zullen de lastige keuze moeten maken uit steden als Amsterdam, Maastricht en Utrecht.

In Amsterdam kun je uren slenteren over de grachten, het ene musea naar het andere platlopen (het Rijkmuseum is natuurlijk een must go!), kiezen uit honderden restaurants, poseren met sterren in Madame Tussauds en winkelen in de negen straatjes. Alle culturen komen hier samen, zonder problemen.

Bourgondiërs zullen zich beter thuis voelen in het gezellige Maastricht, waar je ook nog genoeg cultuur kunt vinden. Bezoek bijvoorbeeld de grote St. Servaasbasiliek aan het Vrijthof, of bewonder de oude stadspoort uit 1229.

Voor een jonge en levendige omgeving ben je in Utrecht aan het goede adres. De stad, die rondom de 112 meter hoge Dom (de hoogste kerktoren van Nederland) is gebouwd, is het thuis van heel wat studenten die zich op warme dagen rondom de vele grachtjes verzamelen.

Natuurliefhebbers opgelet!

Je hebt geen grote Nationale Parken op verre bestemmingen nodig als natuurliefhebber; tijdens een vakantie in Nederland zul je ontdekken dat het land qua natuur niet onderdoet aan vele verre landen. Er zijn dan misschien geen watervallen, of tropische witte stranden. Maar je vindt er wel de Wadden. En wat dacht je van de prachtige uitgestrekte landschappen op de Veluwe?

Voor strand kun je terecht in Zeeland, waar je strand ideaal kunt combineren met de leukste dorpjes (Veere, Middelburg, Domburg, om er slechts een paar te noemen). Hoewel Nederland niet rijk is aan heuvels vind je in Limburg wel bijzondere heuvellandschappen.

Of je nu op zoek bent naar een goedkope vakantie in Nederland in een vakantiehuisje of in een hotel, bij dé VakantieDiscounter ben je aan het goede adres. We hebben het allemaal!

Welkom in Nederland! We lijken steeds meer op vakantie te willen gaan en vergeten soms hoeveel moois Nederland te bieden heeft. Boek een vakantie in Nederland en ontdek wat we te bieden hebben. Met een oppervlakte van ruim 41.000 km² verdeeld over 12 provincies, biedt Nederland genoeg afwisseling. Denk aan mooie oude steden, bijzondere natuurlandschappen, UNESCO Werelderfgoed en mooie winkelstraten. En dat allemaal praktisch om de hoek, zonder lange reistijd! Waar ga je naartoe tijdens je vakantie in Nederland? Nederland mag dan klein lijken, maar er zijn genoeg opties. Stedentrippers kunnen kiezen uit steden als Amsterdam, Maastricht en Utrecht. In Amsterdam kun je urenlang slenteren langs de grachten, musea bezoeken, uit eten gaan en winkelen. Maastricht is gezellig en biedt ook veel cultuur, zoals de St. Servaasbasiliek en oude stadspoorten. Utrecht is jong en levendig, met de Dom als hoogtepunt en veel studenten die zich verzamelen rondom de grachten. Natuurliefhebbers opgelet! Je hebt geen grote nationale parken op verre bestemmingen nodig, want Nederland heeft ook prachtige natuur. Denk aan de Wadden, uitgestrekte landschappen op de Veluwe en stranden in Zeeland. Limburg biedt bijzondere heuvellandschappen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope vakantie in een vakantiehuisje of hotel, bij dé VakantieDiscounter ben je aan het goede adres. We hebben het allemaal!

Bron: vakantiediscounter.nl