TUI


TUI is een van de grootste reisorganisaties in Nederland en Europa, met een geschiedenis die teruggaat tot 1876. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan reizen, van strandvakanties tot stedentrips en van cruises tot avontuurlijke reizen. TUI is een allround reisorganisatie die streeft naar perfectie in elk aspect van hun dienstverlening. Hun motto is “Discover your smile”, en ze willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun klanten terugkomen met een lach op hun gezicht.

TUI heeft een sterke online aanwezigheid en hun website is een van de meest bezochte reiswebsites in Nederland. Met hun gebruiksvriendelijke website kunnen klanten gemakkelijk reizen zoeken en boeken, en er zijn veel filters en opties beschikbaar om de perfecte vakantie te vinden. Naast de gebruikelijke pakketreizen biedt TUI ook maatwerkreizen en last-minute aanbiedingen, en ze hebben vaak speciale kortingen en acties.

TUI is niet alleen gericht op hun klanten, maar ook op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze hebben een programma genaamd “Better Holidays, Better World”, dat zich richt op het verminderen van de milieu-impact van hun reizen en het verbeteren van de leefomstandigheden van de lokale bevolking in de vakantiebestemmingen. TUI werkt ook samen met verschillende organisaties om reizen toegankelijk te maken voor mensen met een beperking en om dierenwelzijn te verbeteren in toeristische gebieden.

In deze tijd van onzekerheid en verandering blijft TUI zich inzetten voor hun klanten en de reisbranche als geheel. Ze hebben maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van hun klanten te waarborgen tijdens de COVID-19 pandemie, en ze bieden flexibele annuleringsvoorwaarden en gratis omboekmogelijkheden aan voor extra gemoedsrust. Met hun jarenlange ervaring en passie voor reizen, is TUI een betrouwbare keuze voor een onvergetelijke vakantie.