Meer waar voor je geld krijgen: 7 tips


Wist je dat je ons structureel kan steunen? Door te schenken met belastingvoordeel zijn wij zeker van jouw steun en vergroten we onze slagkracht voor een betere wereld! We leggen je uit hoe het werkt.

Schenken met belastingvoordeel in 3 gemakkelijke stappen

Als jij jouw gift aan Milieudefensie voor minimaal vijf jaar vastlegt als periodieke schenking, kun je deze aftrekken van de belasting. Dat gaat zo:

Reken jouw voordeel uit

Hoe groot je belastingvoordeel is hangt af van je inkomen en je leeftijd. Reken jouw belastingvoordeel gemakkelijk hieronder uit met de rekenhulp van ANBIgift.

2 manieren om je schenkingsovereenkomst te regelen

Direct online is de snelste optie.

Ik regel online mijn overeenkomst  >

De andere optie is dat je de overeenkomst bij ons aanvraagt en ingevuld retour stuurt. Wij zenden dan een getekend exemplaar aan je terug.

Ik vraag de schenkingsovereenkomst aan  >

Goed om te weten

  • Je bepaalt zelf hoeveel je jaarlijks geeft. Je kan het bedrag in termijnen betalen.
  • Een schenkingsovereenkomst met een goed doel ga je altijd aan voor minimaal 5 jaar.
  • Minimumbedrag per jaar is € 75; dit vanwege de administratiekosten.
  • Als je ons steunt met een periodieke schenking dan stopt de lopende machtiging automatisch. We zetten deze om in een periodieke schenking.

Heb je een vraag? 

Kijk eens bij de veelgestelde vragen over schenken met belastingvoordeel. Staat je vraag er niet bij of wil je meer informatie? Mail naar schenken@milieudefensie.nl. Liever bellen? Dat kan ook. Neem contact op met onze Servicelijn op 020 – 626 26 20 van maandag t/m donderdag tussen 9.30 en 16.30 uur.

Steun Milieudefensie door periodiek te schenken met belastingvoordeel. Leg je gift voor minimaal vijf jaar vast en geniet van belastingaftrek. Bereken je voordeel op basis van inkomen en leeftijd. Regel je schenking online of vraag een overeenkomst aan. Meer informatie en veelgestelde vragen beschikbaar. Neem contact op voor hulp.

Bron: milieudefensie.nl

No tags for this post.